DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN KABELMANAGEMENT

Breek jij je nek over hoe de kabels van beeldschermen, computers of laptops chaotisch zijn verspreid over het kantoor? Het oogt rommelig en het is niet bevorderlijk voor effectief werken. Je kunt de kabels van je speaker, oplader en toetsenbord op een ergonomische manier wegwerken, zodat je kunt genieten van een geordend kantoor. Zo voorkom je ook gevaarlijke situaties! Kabelmanagement realiseert een netjes bureau voor jou en je collega’s. Wil jij weten welke voordelen dit jou biedt? Lees dan snel verder.

 

Val niet over kabels

Wanneer je uit een rommel van kabels de juiste kabel moet pakken, gaat dit hoogst waarschijnlijk niet soepel. Indien er sprake is van meer dan twee kabels is er al een grote kans dat ze in de knoop raken. Dit zorgt ervoor dat je de kabel uit de verstrikking van kabels moet vissen en hier zal je wat tijd aan kwijt zijn. Deze tijdsverspilling is niet nodig. Met kabelmanagement worden je kabels geordend en heb jij de juiste kabel zo tevoorschijn gehaald. Daarnaast is dit ook veiliger op kantoor, omdat je zo eventueel kortsluiting kunt uitsluiten. Zo voorkom je dus gevaarlijke situaties zoals brandgevaar en storingen.

 

Oog professioneel

Wanneer je klanten ontvangt op kantoor is het belangrijk dat het kantoor er opgeruimd uitziet. Wanneer het gehele kantoor is schoongemaakt en opgeruimd, maar de kabels van de apparatuur over de bureaus verspreid liggen of op een hoopje, ziet dit er niet professioneel uit. Wanneer je kabelmanagement toepast op kantoor zal je een professionelere uitstraling geven. Het is daarnaast voor de schoonmaker gemakkelijker om schoon te maken op de plek van de kabels.

 

Veilig werken met kabelmanagement

Waarborg te allen tijde de veiligheid van jou en je medewerkers op kantoor. Zorg dat je de kabels van de apparatuur geordend zijn en profiteer van veiligheid, efficiënt werken en oog professioneel met kabelmanagement!