Functioneel tafelzeil

Ontdek alle voordelen van dit te gekke tafelzeil. Zowel binnen als buiten te gebruiken, en ook nog eens waterafstotend. Gebruik op je tafel tijdens het eten om vlekken op de tafel te vermijden, of voor als de kinderen knutselen, tekenen en verven. Laat ze lekker hun gang gaan, want vlekken haal je zo weer van je tafelzeil af met een doekje. Jouw tafel blijft in ieder geval mooi. Ook handig als je zelf creatief bent en van knutselen houdt natuurlijk. Met dit tafelzeil heb je een ware knutseltafel in huis. En als je klaar bent, berg je hem schoon weer op. Geen gedoe met een volle wasmachine want dat heeft dit tafelzeil niet nodig. Geen gedoe dus, maar volop genieten van de voordelen ervan.

Vele kleuren

Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, met of zonder printje erop. De keuze is aan jou. Houd je van een mooie bloemenprint, leuke stippen, rode ruitjes of heb je liever een tafelzeil in één rustige of felle kleur? Het is allemaal mogelijk bij www.tafelbekleding.nl. Kijk snel naar het uitgebreide assortiment en kies jouw favoriet. Wacht niet langer en haal hem snel in huis, of in de tuin natuurlijk.

Vrolijke voorjaarstuin

Een ander bijkomend voordeel van dit tafelzeil is dat het je tuin gelijk opfleurt. En dat is waarschijnlijk hard nodig na de koude winter die achter de rug is. Heb je bijvoorbeeld het tafelzeil met madeliefjes erop al gezien? Of die met allemaal bloemetjes en vlinders in veel zonnige kleuren? Hiermee is jouw tuin klaar voor het voorjaar én de zomer. Geniet van de gezelligheid en functionaliteit die het tafelzeil met zich meebrengt. Na een warme dag snel een doekje erover en hij is weer zo goed als nieuw voor de volgende dag. Wie wil dat nou niet? Vind jouw perfecte tafelzeil op de website.