Hockeykamp 2019

Is uw kind talentvol op het gebied van hockey? Wilt u uw kind hierin laten groeien? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Het zit namelijk zo dat de Hockeykamp 2019 centraal staat op deze pagina. Wat hockeykamp 2019 is? Dit is een kamp gericht op het verbeteren van hockeyvaardigheden van kinderen. Dit wordt bewerkstelligd door ervaren specialisten in te zetten. Zij geven trainingen van twee uur en leren vooral veel technische vaardigheden aan de kinderen. Wilt u hier meer over weten? U leest het hier!


Voeding


Wanneer er zo hard wordt gesport is het natuurlijk cruciaal om goed te blijven eten. Daarom is er bij de Hockeykamp 2019 een professionele kok die ervoor zorgt dat elke sporter de hele week wordt voorzien van de gezondste maaltijden. Deze maaltijden zijn niet alleen enorm gezond, maar bieden ook voldoende energie om een week vol sporten te voltooien op een leuk manier. Zo zijn er twee broodmaaltijden op een dag, met in de middag iets warms erbij. In de avond staat elke dag een nieuwe gerecht voor de kinderen klaar waar zij van kunnen genieten. Onbeperkt drinken en fruit behoort ook tot het pakket. Dit is natuurlijk van belang om de kinderen energiek en aangesterkt te houden wat op zijn beurt weer leidt tot optimale prestaties, zowel op een mentaal als fysiek gebied!


Wat gebeurt er op het hockeykamp?


Op de hockeykamp 2019 worden eke dag worden er trainingen gegeven met een tijdsduur van 2 uur. Deze trainingen worden tevens gegeven door specialisten en de beste professionals op het gebied van hockeytraining geven. De reden dat een hockeytraining op de hockeykamp twee uur duurt is omdat dit de beste manier is om de kinderen effectief de technische vaardigheden te leren. Dit komt omdat deze vaardigheden worden benut in de wedstrijdvormen na de trainingen. Zo absorberen de kinderen de lesstof het meest effici├źnt.