Hoe bedrukte zonnebrillen jouw bedrijf een boost geven

Je ziet ze vast weleens, een promotie team dat tijdens een festival, feest, beurs of evenement allerlei goodies uitdelen. Vaak zijn dit keycords maar tegenwoordig zijn petjes en zonnebrillen ook echt in. Maar hoe gaan deze artikelen nu zorgen voor een marketing boost? Of eigenlijk meer leads en verkopen voor jouw bedrijf. Het bedrukken van marketing producten kan vaak tegen een zeer mooi tarief. Hiervoor zijn vaak wel grote aantallen nodig. Dit zorgt uiteindelijk voor een flink gereduceerd tarief wat voor jou weer ontzettend interessant is.

Meer leads?

Als je meer leads wilt genereren dan raden we je zeker aan om in de zomer eens te kiezen voor het laten bedrukken van de zonnebrillen. Afhankelijk hoe groot het festival is moet je een aantal producten kiezen. Ga je op meer festivals staan? Dan raden we je aan om een enorme bulk voorraad in te kopen. Dit zorgt uiteindelijk voor een flinke kostenbesparing maar je hebt wel alles tegelijk binnen. Sla jij ooit een zonnebril af als je die toegedrukt krijgt? Wij niet. Hoe gaaf is het als het hele festival met jouw brillen en logo rondloopt.

Veel kleuren

De zonnebrillen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en soorten. Je hebt te maken met standaard brillen maar ook met de wat specialere en van betere kwaliteit. Meestal wordt de zonnebril uiteindelijk toch weggegooid. Slechts een enkeling bewaard de zonnebril ook voor volgende feesten, festivals en partijen. Dat is vaak een mooi compliment voor jou als bedrijf. Ga je voor een zwarte, gele, rode of groene zonnebril? Of kies je toch voor full-color bedrukking?

Kies voor online

Kies voor zonnebril-bedrukken online voor de beste en scherpste deals. Zo weet je zeker dat je de beste deal voor mogelijk krijgt. Waar wacht je nog op en koop ze snel online.

Geplaatst in: Mode