Hoe kies je de juiste tandarts?

Veel mensen zijn niet bepaald dol op de tandarts. Ben jij op zoek naar een nieuwe tandarts en woon je in de omgeving van Eindhoven? Neem dan eens een kijkje op de site van tandartspraktijk PC2 Eindhoven. Zij proberen hun pati├źnten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen en streven naar zo min mogelijk stressvolle situaties zodat ook jij niet bang voor de tandarts meer hoeft te zijn.

 

Mogelijkheden binnen de praktijk

Om je aan te melden bij de praktijk kun je ze bellen of het formulier invullen dat je op de site vindt. Na het inschrijven kun je al binnen 7 dagen een afspraak maken zodat je niet lang hoeft te wachten. De praktijk werkt met verschillende specialisten, tandartsen en assistenten zodat je er voor tal van behandelingen terecht kunt. Als je er eenmaal geweest bent en je wilt graag altijd door dezelfde tandarts behandeld worden dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Ze registreren door wie je behandeld wilt worden zodat je de eerstvolgende keer ook die tandarts krijgt.

 

Behandelingen en preventie

De medewerkers van de praktijk doen naast behandelingen ook aan preventie op het gebied van het gebit. Zo kunnen ze je informatie verstrekken over hoe je het beste kunt poetsen of flossen en wat je kunt doen om je tanden schoon en sterk te houden. Als je wel een behandeling nodig hebt maar die niet zoveel tijd in beslag neemt wordt deze altijd zo snel mogelijk uitgevoerd zodat jij er niet lange tijd tegen aan hoeft te hikken. Indien er een behandeling nodig is die langer duurt wordt er van tevoren besproken wat deze gaat kosten maar ook wat er gedaan gaat worden. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan maar weet je ook wat er aan de hand is en waarvoor de behandeling nodig is.