Koelwagen huren

U heeft producten die in de koeling horen en die uw klant nodig heeft, maar weet niet hoe u ze moet vervoeren. Dit is geen probleem als u een koelwagen huurt om dit voor u te transporteren van A naar B. De meeste wagens kunnen zelfs koelen tot -20 graden en verwarmen tot 10 graden Celsius.

Koelwagen huren: wat kan ik vervoeren?

Deze wagens zijn nodig voor het vervoer van bloemen, voedingsmiddelen, planten en medische producten. Bloemen moet gekoeld blijven, zodat ze niet onderweg niet kapotgaan en vers aankomen bij uw klanten. Een koelwagen huren zijn met bloemen en planten zijn zeer kwetsbaar naar hun omgeving toe en vereisen dan ook uiterste zorg. Het zou zonde zijn als u ze u bloemen en planten heeft besteld en dat ze kapot aankomen doordat ze niet goed zijn vervoerd met de juiste graden. Diepvriesproducten gaan kapot of bieden niet dezelfde kwaliteit als ze niet genoeg gekoeld zijn. Daarom hebben deze producten een goede transport nodig met de juiste graden. Stel u voor u moet ijs vervoeren dan is het handig om een koelwagen te huren, zodat het niet gesmolten bij de klant of u aankomt. Sommige medische producten zijn vereist in bepaalde graden te blijven anders hebben ze een minder goede werking en kan dit nadelig zijn voor patiënt die het inneemt. Ook medische producten hebben de juiste zorg nodig met het transporteren. Het zou zonde zijn om al deze producten weg te gooien omdat het niet goed bewaard is gebleven.

Voorzieningen bij koelwagen huren

Een koelwagen huren is voorzien van dag- en nachtkoeling of compressor koeling die alleen functioneert als de motor draait. Mocht het zo zijn dat de motor uitvalt of de wagen staat stil dan zorgt de dag- en nachtkoeling ervoor dat de producten goed blijven en niet kapot gaan doordat de motor niet draait. Doe onderzoek naar wat voor wagen het beste bij u past!