Een superleuk cadeau: het Little Dutch keukentje

Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een klein kindje, dan is het Little Dutch keukentje een supergoede keus. In deze blog gaan we het uitgebreid hebben over waarom dit zo’n leuk cadeautje is en wat je er allemaal mee kunt doen. Lees dus snel verder!

Little Dutch

Little Dutch is een merk dat speelgoed, kleding en allerlei andere spulletjes voor kinderen maakt. Het merk staat bekend om de pastelkleuren en neutrale kleuren die veel in de producten worden gebruikt. Dit zorgt er voor dat heel veel mensen het merk kunnen waarderen. Vroeger was het zo dat ouders vaak roze voor een dochter en blauw voor een zoontje kozen, maar tegenwoordig is dat wat minder belangrijk. Daarom zijn de vele unisex producten van Little Dutch, zoals ook het Little Dutch keukentje, super leuke producten! Het maakt daarbij niet uit of je ze aan een jongetje of meisje geeft. Dat heeft als extra voordeel dat je die producten al kunt uitkiezen, nog voordat je weet welk geslacht het kindje heeft.

Het keukentje

Dit keukentje van Little Dutch staat werkelijk waar garant voor uren aan speelplezier. De kleine kan naar hartenlust ‘koken’ omdat de keuken zo compleet is. Er zit bijvoorbeeld een peper en zout vaatje bij, maar ook kookgerei en pannetjes. De knoppen van de oven draaien echt en er is nog veel meer aan het keukentje dat jouw kindje daadwerkelijk kan gebruiken. Op die manier is de Little Dutch keuken zeer compleet. Extra handig is dat er verhogers bij worden geleverd. Daarmee kan het keukentje wat hoger komen te staan. In de lage vorm kan er dus al vanaf een zeer jonge leeftijd mee gespeeld worden en door de verhogers gaat dit stuk speelgoed jarenlang mee!

Feest

Wanneer je dit product cadeau geeft wordt het echt een feest. Jouw kind of het kind waaraan je het geeft zal dolblij zijn en lekker kunnen gaan koken. Het keukentje zit zo in elkaar, dus wacht niet te lang en koop het vandaag.

Geplaatst in: Kind