Logicwaste de #1 in logische afvalinzameling

Wil je meehelpen aan de het verminderen van de Co2 uitstaat bij het inzamelen van afval? Dan is Logicwaste de geschikte partner voor jou of je bedrijf. Logicwaste staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven en kan je helpen bij het terugdringen van de Co2 uitstoot bij het inzamelen van afval. Er rijden namelijk ontzettend veel verschillende afhaaldiensten rond in jouw buurt terwijl het doel van Logicwaste is om dit terug te dringen.

Afvalcontainers

Afvalcontainers zijn er in verschillende soorten en maten. Logicwaste kan deze leveren voor bijvoorbeeld sloopafval, dakafval en tuinafval enzovoorts. Het is altijd belangrijk te achterhalen wat voor soort afval je bij jouw klus maakt. Je moet namelijk goed controleren dat je niet per ongeluk verkeerd afval inzamelt voor de afvalcontainer. Dit is namelijk het idee van afvalscheiding: zorgen dat het juiste afval op de juiste manier afgevoerd en verbrand of verwerkt kan worden. Alle afvalinzamelaars dragen hier hun zorg voor.

Rolcontainers

Heb je veel klussen in de tuin of heb je veel papierwerk wat je wekelijks moet weggooien. Dan is een rolcontainer geschikt voor jou. Als bedrijf zijnde heb je vaak wel een of meerdere rolcontainers nodig. De functie is afhankelijk van jouw afval. Als je veel papierwerk hebt dan kan je dit kwijt in de rolcontainer en deze zal elke week geleegd worden. Er zal gezorgd worden voor een goede planning zodat Logicwaste de Co2 uitstoot hiervan kan verminderen en terugdringen.

De groene keuze

Als je voor Logicwaste kiest maak je een groene keuze. Waarom? Vanwege het verminderen van de Co2 uitstoot en inzamelen van het afval dat je hebt. Logicwaste zorgt voor een goede afhandeling en zal hierbij rekening houden met het milieu. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Logicwaste heeft er een heleboel. Bekijk ze daarom snel!