Sleutelhanger bedrukken

Wilt u een sleutelhanger bedrukken? Dan gaan wij u helpen met het maken van de geschikte keus die past binnen uw organisatie en doelen. Voor ieder bedrijf, groot en klein, zijn er prachtige mogelijkheden om te kiezen voor het bedrukken van sleutelhangers. Wilt u een slogan of bedrijfsnaam bedrukken? Dat is allemaal mogelijk!

Sleutelhangers worden voor allerlei motieven gebruikt. Denk hierbij aan een relatiegeschenk of hoogwaardig kwaliteit cadeau. Daarnaast kunnen sleutelhangers ook gebruikt worden als aandenken voor beursbezoekers. Er kan gekozen worden om een sleutelhanger full colour te bedrukken of deze te laten borduren. Iedere mogelijkheid heeft zijn eigen voordeel.

Sleutelhanger bedrukken mogelijkheden

Voor sleutelhanger bedrukken zijn er zoals hierboven besproken twee unieke opties. Full colour bedrukken of deze te borduren.

1. Full colour sleutelhanger:

Een full colour sleutelhanger is uniek in zijn soort omdat u er een volledig persoonlijke en unieke sleutelhanger van kan maken. Een sleutelhanger is een perfect cadeau of geschenk om aan een sleutelbos te gebruiken of aan bijvoorbeeld een tas. Bekijk altijd eerst wat voor soort haak u nodig heeft voor de sleutelhanger. Er zijn verschillende mogelijk haken zoals een duimhaak, ovale haak, kliphaak of sleutelring.

2. Sleutelhanger borduren:

Een andere opties om een sleutelhanger te bedrukken is deze te borduren. De kwaliteit van het borduren is net zo goed als de full colour sleutelhanger. Borduren is alleen mogelijk vanaf grotere afnames. Geborduurde sleutelhangers gaan erg lang mee. U kunt op een zeer mooie manier uw bedrijfsnaam laten bedrukken

Sleutelhanger bestellen

Het bestellen van sleutelhangers bedrukt of borduurt kan tegenwoordig vrij snel. U zal zich (positief) verbazen over de mogelijkheden die er zijn en de minimale afnames die nodig zijn.
Wilt u dus een sleutelhanger bedrukken twijfel niet en bekijk de prachtige mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Dit is een uitermate prachtig geschenk.