Een uitstekende service bij autoschade

Bij de Kade Autoschade Eindhoven staat de klant centraal. Wanneer je schade aan je auto hebt dan zorgt deze schadespecialist ervoor dat je gewaardeerde bolide zo snel mogelijk weer de weg op kan. Alles wordt voor je geregeld. Je krijgt uiteraard een vervangende auto en je auto wordt schoon en gewassen afgeleverd. Als je op zoek bent naar een autogarage waar klantvriendelijkheid, een uitstekende service en vakmanschap voorop staat, dan moet je bij Kade Autoschade zijn. Elke soort schade aan je auto wordt door deskundigen gerepareerd zodat hij weer klaar is om de weg op te gaan.

Schade aan je auto zit een klein hoekje

Natuurlijk ben je ontzettend zuinig op je auto. Desondanks kan het voorkomen dat er schade ontstaat. Dat is vaak niet eens je eigen schuld. Vooral in drukke steden krijgen auto’s behoorlijk wat te verduren. Een kras of een deuk is een risico als je wagen langs de kant van de weg geparkeerd staat. Bij de Kade Autoschade in Eindhoven kun je terecht voor alle soorten schade aan je auto.

Weten waar je aan toe bent

Bij de Kade Autoschade wordt er altijd goed met de klant gecommuniceerd. Als je je auto bij deze garage langsbrengt voor schadeherstel dan wordt deze eerste zorgvuldig getaxeerd. Je krijgt te weten hoe lang de reparatie gaat duren en hoeveel het ongeveer gaat kosten. De medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren specialisten die al talloze auto’s hebben hersteld en gerepareerd. Je kunt alles overlaten aan het personeel terwijl jij gebruik kunt maken van een leenauto. Wanneer je auto klaar is wordt deze gewassen en zal hij er weer als nieuw uitzien. Bovendien krijgt je 4 jaar extra garantie bovenop je huidige fabrieksgarantie. Bij schade weet de Kade Autoschade precies wat er moet gebeuren. Ze zijn niet alleen expert op het gebied van auto’s, ze weten ook precies wat voor service mensen graag willen ontvangen.