Verschillende toepassingen van digital signage

Digital signage is een dynamisch communicatiemiddel waarbij gebruik gemaakt wordt van beeldschermen. Hoewel het begrip je misschien niet direct iets zegt ben je er waarschijnlijk al vaak mee in aanraking gekomen. Denk bijvoorbeeld eens aan beeldschermen in winkels of informatieschermen in wachtruimtes. Dit zijn beide voorbeelden van digital signage.

Zorg voor vermaak tijdens het wachten

Bij digital signage worden op een beeldscherm afwisselende beelden getoond zodat jij je als wachtende niet snel hoeft te vervelen. De content kan zeer verschillend zijn. Zo worden er videobeelden afgespeeld die automatisch gegenereerd worden en kunnen deze afgewisseld worden met live beelden zoals bijvoorbeeld het nieuws of het weerbericht. De beelden kunnen voorzien worden van muziek als je dat als bedrijf graag wilt.

Laat het zo geschikt mogelijk maken

QYN kan de digital signage voor je onderneming compleet voor je verzorgen. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is leveren zij altijd maatwerk als het om digital signage gaat. Op die manier krijg jij als ondernemer een communicatiemiddel in handen dat precies bij je bedrijf past maar dat ook resultaat oplevert.

Manier om klanten aan te trekken

Als je als winkelier bijvoorbeeld graag aan de klanten wilt tonen wat je allemaal verkoopt of voor ze kunt betekenen kun je een beeldscherm laten plaatsen in de etalage. Door de klanten te laten zien waarvoor ze allemaal bij jou terecht kunnen creƫer je dat ze ook daadwerkelijk interesse hebben en naar binnen komen. Op die manier lok je dus klanten waaraan je iets kunt verkopen. Zeker voor de promotie van nieuwe producten is een beeldscherm ideaal. Niet alleen in de etalage zelf maar ook in de winkel kun je nog gebruik maken van beeldschermen op verschillende manieren. QYN kan voor je bekijken en regelen wat er het meest geschikt is voor jouw onderneming zodat jij er het meeste profijt van hebt.