WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ETHEREUM KOPEN?

Ethereum kopen is tegenwoordig ontzettend populair en mocht u nou twijfelen om tot aankoop over te gaan dan is het zeker goed om de voor- en nadelen even op een rijtje te zetten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een van de belangrijkste voordelen van Ethereum kopen is dat ze elke codeertaal toe staan op hun eigen blokchain. Dit maakt het voor bedrijven ontzettend interessant om apps te ontwikkelen. Dit is noodzakelijk om een cryptocurrency goed te laten lopen. De interesse van bedrijven is dus nodig. Daarnaast is er ook geen derde partij nodig omdat alles wordt uitgevoerd op de blokchain zelf.

 

Wat zijn de nadelen van Ethereum kopen?

Nu u de belangrijkste voordelen van Ethereum kopen weet, is het ook belangrijk om de grootste nadelen te weten. Omdat Ethereum zo’n uitgebreid platform is, zal het nooit zo effectief zijn als andere blokchains zoals de Bitcoin. Deze zijn namelijk ontworpen voor een bepaald doel zoals aankopen doen. U kunt dus echt handelen hiermee. Dit geeft de Ethereum blokchain veel flexibiliteit, omdat het zo uitgebreid is, maar maakt het minder geoptimaliseerd voor andere doeleinden.

 

Tips voordat u tot koop over gaat

Mocht u kiezen voor Ethereum kopen dan is het altijd belangrijk om een zogenoemde wallet te hebben. Met deze wallet kunt u Ethereum opslaan en dus nooit kwijt raken. Een wallet is eigenlijk een online portemonnee waar alleen u bij kunt met een wachtwoord. Van deze wallets zijn er heel veel waar u uit kunt kiezen. Iedere wallet heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Sommige wallets zijn zelfs alleen bedoeld voor één specifieke crypto. Ethereum heeft ook een eigen wallet.